КАТЕГОРИИ  
 


Информация касаеща Вашите поръчки и доставки:


Доставка на стоки поръчани от Makeya.com се извършва с транспорт организиран от нас или чрез куриерска фирма само на територията на Република България.


Цената на доставка зависи от теглото на стоката и отдалечеността на населеното място.


Доставка не се заплаща за стоки, които изрично са отбелязани като предлагащи се с безплатна такава. Цената на доставка може да бъде променяна по всяко време еднолично от страна на Makeya.com. При промяна на цената на доставка Makeya.com е длъжен да достави поръчаните и недоставени към момента на промяната стоки по цените валидни до този момент.


Доставката на стоки в наличност се извършва в рамките до 4 работни дни в зависимост от населеното място, до което се доставя стоката.


Забележка: За стоки, които не са в наличност, Makeya.com и клиента (купувача) уговарят друг приемлив и за двете страни срок за доставка използвайки средства за комуникация като: телефон, имейл и други. (Доставката на стоки, които не са налични към момента на получаване на поръчка обикновено отнема от 3 до 10 работни дни.)


Makeya.com си запазва правото едностранно да промени начина на плащане /да изиска депозит/ или откаже /по своя преценка/ да извърши доставка на стоки по направени поръчки. В този случай клиента поръчал стоката не дължи пари за поръчаните стоки и в случай, че е направил плащане има правото да получи обратно парите си.Често задавани въпроси

Трябва ли да се регистрирам за да направя поръчка?
Регистрирането не е задължително. Регистрацията е желателна, в случай, че желаете да следите статуса на вашите поръчки, както разполагате с хронология. Тя се прави еднократно и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация, предложения и промоции.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка/закупя стока?
Можете да направите поръчка/да закупите стока онлайн с регистрация в сайта ни или чрез телефонна връзка с наш сътрудник.

Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона?
За да направите поръчка без да се регистрирате са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка (съответен офис на избран от Вас куриер) и телефон за връзка. Разбира се, не пропускайте да уточните наименованието на продукта, който сте избрали.

Какви са сроковете за доставка?
Стандартният срок за доставка е от 3 до 10 работни дни, тъй като голяма част от продуктите не са в наличност и изпълняваме индивидуални заявки на клиента. Голяма част от продуктите са с ДОСТАВКА 24h, т.е на следващият работен ден. След като направите поръчка, Ние ще се свържем с Вас по телефона за да уговорим начина и времето за доставка.

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?
Онлайн магазина използва куриерските услуги на фирма Еконт и Спиди.

Имате ли магазин, където мога да пробвам артикулите Ви?
Да, разполагаме с физически магазин, където ще получите адекватна информация за продукти, доставка и всичко което Ви интересува.

Мога ли да анулирам направена поръчка?
Да, поръчката Ви може да бъде анулирана от представител на магазина. За тази цел Вие трябва да се свържете с наш представител на посочените телефони преди да бъде изпълнена поръчката.

Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт?
За Ваше улеснение сме създали вътрешна търсачка , с помощта на която може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете „Търси“.
      Търсене на...  

  » Мотоциклетна гума

  » ATV гуми

  » Преден и заден пиньон

  » Верига

  » Спирачни накладки

  » Филтри CHAMPION

  » Съединител

  » Оригинални части

  » Ремъци Dayco

  » Филтри Hiflo

  » Ръчки Vicma

  » Мотоциклетни мигачи

  » Мотоциклетни фарове

  » Огледала

  » Мотоциклетни стопове

  » Регулатор

  » C.D.I

  » Силова бобина

  » Статор

  » Стартер

  » Четки за стартер

  » Реле за стартер

  » Реле за мигачи


Модели мотоциклетни и ATV гуми motogumi.com
Работно време
 
Понеделник 9.00 - 18.30
Вторник 9.00 - 18.30
Сряда 9.00 - 18.30
Четвъртък 9.00 - 18.30
Петък 9.00 - 18.30
Събота 9.30 - 14.00
 

  © 2019 Makeya Motors Ltd., E-mail: info@makeya.com, Version: 13.10
 Количествата и наличностите се опресняват веднъж на 24 часа! 
Новият сайт за мотоциклетни и ATV гуми - Motogumi.com   Посетихте ли MotoBG - филтри,моточасти,накладки,гуми.
Новият сайт за ATV и UTV части - AtvUtvBG.com