КАТЕГОРИИ  
 


Начало » Облекла ADRENALINE » Текстилни дрехи

  Текстилно яке ADRENALINE VIRGO Код продукт: 02632010   
Текстилно яке ADRENALINE VIRGO

Текстилно яке ADRENALINE VIRGO  
 
Мъжко текстилно яке
Марка - ADRENALINE
Модел - VIRGO
Цвят - Черно
 

Приложение:
  

Цена: 245.00 лв.

Размер:
количество:  бр.   
 
  „Макея-мотърс“ ООД запазва правото си да променя цените във всеки един момент. Цените в онлайн магазина се сменят периодично. Всички изображения са примерни и не гарантираме за тяхната точност. За въпроси, моля свържете се с нас.

Начало на категорията     Предишен продукт    Следващ продукт    Край на категорията
 
  Информация

Adrenaline Virgo е леко , ефирно и същевременно безопасно мотоциклетно яке за лятото и идеално решение за хора, които искат да се насладят на карането на мотоциклет дори и в най-големите жеги.

Външният слой на якето е комбинация от големи мрежести панели и 600D полиестер. Този тип решение осигурява максимална вентилация и безпрецедентен комфорт през най-горещите дни от годината, а благодарение на подвижната термо мембрана и водоустойчивата мембрана, този модел ще издържи теста и в по-студените , дъждовни дни.

Adrenaline Virgo , освен отлична вентилация, предлага и по-високо ниво на безопасност от стандартните "air-flow" якета. Това става благодарение на плъзгачите , поставени на лактите и раменете . Тяхната задача е да разпределят енергията на удара във времето и да минимизират щетите върху тялото, които биха могли да настъпят в резултат на внезапно спиране. Якето се доставя и със стандартни вътрешни протектори за лактите и раменете и джоб за протектор за гърба.

  Поръчка и доставка

Информация касаеща Вашите поръчки и доставки:

Доставка на стоки поръчани от Makeya.com се извършва с транспорт организиран от нас или чрез куриерска фирма само на територията на Република България.

Цената на доставка зависи от теглото на стоката и отдалечеността на населеното място.

Доставка не се заплаща за стоки, които изрично са отбелязани като предлагащи се с безплатна такава. Цената на доставка може да бъде променяна по всяко време еднолично от страна на Makeya.com. При промяна на цената на доставка Makeya.com е длъжен да достави поръчаните и недоставени към момента на промяната стоки по цените валидни до този момент.

Доставката на стоки в наличност се извършва в рамките до 4 работни дни в зависимост от населеното място, до което се доставя стоката.

Забележка: За стоки, които не са в наличност, Makeya.com и клиента (купувача) уговарят друг приемлив и за двете страни срок за доставка използвайки средства за комуникация като: телефон, имейл и други. (Доставката на стоки, които не са налични към момента на получаване на поръчка обикновено отнема от 3 до 10 работни дни.)

Makeya.com си запазва правото едностранно да промени начина на плащане /да изиска депозит/ или откаже /по своя преценка/ да извърши доставка на стоки по направени поръчки. В този случай клиента поръчал стоката не дължи пари за поръчаните стоки и в случай, че е направил плащане има правото да получи обратно парите си.      Филтър по цени  
0.00 - 220.00 лв.(9)
220.00 - 260.00 лв.(4)
260.00 - 300.00 лв.(1)
300.00 - 340.00 лв.(1)
340.00 - 380.00 лв.(2)
380.00 лв. ...(4)

      Търсене на...  

  » Мотоциклетна гума

  » ATV гуми

  » Преден и заден пиньон

  » Верига

  » Спирачни накладки

  » Филтри CHAMPION

  » Съединител

  » Оригинални части

  » Ремъци Dayco

  » Филтри Hiflo

  » Ръчки Vicma

  » Мотоциклетни мигачи

  » Мотоциклетни фарове

  » Огледала

  » Мотоциклетни стопове

  » Регулатор

  » C.D.I

  » Силова бобина

  » Статор

  » Стартер

  » Четки за стартер

  » Реле за стартер

  » Реле за мигачи


Модели мотоциклетни и ATV гуми motogumi.com

Текстилно яке ADRENALINE VIRGO Tеkstilno yakе ADRENALINE VIRGO Текстилно яке ЬАИЕХЬВСХЕ ЭСИЖД


  © 2023 Makeya Motors Ltd., E-mail: info@makeya.com, Version: 13.10
 Количествата и наличностите се опресняват веднъж на 24 часа! 
Новият сайт за мотоциклетни и ATV гуми - Motogumi.com   Посетихте ли MotoBG - филтри,моточасти,накладки,гуми.
Новият сайт за ATV и UTV части - AtvUtvBG.com