КАТЕГОРИИ  
 


Начало » Каски за мотор » каски SHOEI

  Каски SHOEI X-Spirit III Код продукт: 1PVQS70   
Каски SHOEI X-Spirit III

 
Марка - SHOEI
Модел - X-Spirit III
Цвят - WHITE
 

Цена: 1369.00 лв.

Размер:
количество:  бр.   
 
  „Макея-мотърс“ ООД запазва правото си да променя цените във всеки един момент. Цените в онлайн магазина се сменят периодично. Всички изображения са примерни и не гарантираме за тяхната точност. За въпроси, моля свържете се с нас.

Начало на категорията    Предишен продукт    Следващ продукт    Край на категорията
 
  Информация

Shoei X-Spirit III е full face шлем от AIM+ (мулти-композитни и висококачествени органични влакна). Изключителни подобрения в аеродинамика в съответствие с позицията на водача характерна при реалните състезания, стабилизатори в задната част за намаляване на страничното клатене при висока скорост. Вентилацията на брадичката и челото както и вентилационните отвори в задната част за отвеждане на топлия въздух сега са допълнени със странични вентилационни канали в тапицерията на бузите . Лесно сменяемият прозрачен визьор CWR-1 е устойчив на надраскване и е в комплект с допълнителен Pinlock Evo визьор против изпотяване. Новата конструкция на Pinlock държачите позволява от външната им страна да се захващат tear-off плаки. Горен и долен дефлектор са включени.

  Поръчка и доставка

Информация касаеща Вашите поръчки и доставки:

Доставка на стоки поръчани от Makeya.com се извършва с транспорт организиран от нас или чрез куриерска фирма само на територията на Република България.

Цената на доставка зависи от теглото на стоката и отдалечеността на населеното място.

Доставка не се заплаща за стоки, които изрично са отбелязани като предлагащи се с безплатна такава. Цената на доставка може да бъде променяна по всяко време еднолично от страна на Makeya.com. При промяна на цената на доставка Makeya.com е длъжен да достави поръчаните и недоставени към момента на промяната стоки по цените валидни до този момент.

Доставката на стоки в наличност се извършва в рамките до 4 работни дни в зависимост от населеното място, до което се доставя стоката.

Забележка: За стоки, които не са в наличност, Makeya.com и клиента (купувача) уговарят друг приемлив и за двете страни срок за доставка използвайки средства за комуникация като: телефон, имейл и други. (Доставката на стоки, които не са налични към момента на получаване на поръчка обикновено отнема от 3 до 10 работни дни.)

Makeya.com си запазва правото едностранно да промени начина на плащане /да изиска депозит/ или откаже /по своя преценка/ да извърши доставка на стоки по направени поръчки. В този случай клиента поръчал стоката не дължи пари за поръчаните стоки и в случай, че е направил плащане има правото да получи обратно парите си.      Филтър по цени  
0.00 - 940.00 лв.(1)
940.00 - 1020.00 лв.(0)
1020.00 - 1100.00 лв.(0)
1100.00 - 1180.00 лв.(0)
1180.00 - 1260.00 лв.(0)
1260.00 лв. ...(1)

      Търсене на...  

  » Мотоциклетна гума

  » ATV гуми

  » Преден и заден пиньон

  » Верига

  » Спирачни накладки

  » Филтри CHAMPION

  » Съединител

  » Оригинални части

  » Ремъци Dayco

  » Филтри Hiflo

  » Ръчки Vicma

  » Мотоциклетни мигачи

  » Мотоциклетни фарове

  » Огледала

  » Мотоциклетни стопове

  » Регулатор

  » C.D.I

  » Силова бобина

  » Статор

  » Стартер

  » Четки за стартер

  » Реле за стартер

  » Реле за мигачи


Модели мотоциклетни и ATV гуми motogumi.com

Каски SHOEI X-Spirit III Kaski SHOEI X-Spirit III Каски ЯГДЕС Й-Язсисш ССС


  © 2019 Makeya Motors Ltd., E-mail: info@makeya.com, Version: 13.10
 Количествата и наличностите се опресняват веднъж на 24 часа! 
Новият сайт за мотоциклетни и ATV гуми - Motogumi.com   Посетихте ли MotoBG - филтри,моточасти,накладки,гуми.
Новият сайт за ATV и UTV части - AtvUtvBG.com